010-10 18 400 kontakt@aktivi.se

Bli en i gänget och väx med oss!

Någon gång i livet har du kanske haft förmånen att hamna i ett sammanhang där allt stämmer. Du är stolt över kollegorna, stimuleras i ditt uppdrag och känner stor tillfredsställelse över både din egen och företagets insats. Så ska det kännas hos oss.
Vi strävar efter att vara en jämlik arbetsplats där alla medarbetare ska ha samma möjlighet att utvecklas utifrån individuella intressen och tidigare erfarenheter. 

Målsättningen är att ge våra medarbetare en bra möjlighet till karriär där man utökar sina erfarenheter och fördjupar sin kompetens. Det är viktigt att våra projekt har en mix av medarbetare med olika erfarenhet och bakgrund. Då skapar vi basen för vidareutveckling där man lär sig mer genom sitt arbete. Med korta beslutsvägar blir din möjlighet att påverka hög.

Vill du jobba hos oss? Vi har hemmahamnar i Malmö och Göteborg och rätt person är alltid välkommen. Vi erbjuder en miljö där du blir en viktig del av vårt team och där din insats syns och påverkar. Du kommer att få chans att utvecklas genom spännande projekt.

 

Projektledare på frilans

Arbetar du redan inom vårt område och vill ha ny arbetsplats, Gärna det!
Kontakta oss så pratar vi igenom det hela, vi ser gärna att vi har frilanskonsulter utspridda i vårt område.

 

Ansökan

Frågan är om du vill vara med och skapa historia ihop med oss? 
Skicka in din spontanansökan på ansokan@aktivi.se, fyll i formuläret nedan eller ring oss så pratar vi mer.

Det är viktigt för oss på AKTIVI att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Här följer viktig information där vi vill informera dig om hur vi behandlar dina personuppgifter i samband med att du söker en tjänst hos oss och även säkerställa att du fortfarande samtycker till behandling av dina uppgifter. Samtycke och hantering av personuppgifter Rekrytering GDPR

Kontakta oss med

Jag godkänner

13 + 10 =

KONTAKTA OSS

Kontor
Malmö
Göteborg

 

Uppdrag på andra orter?
Tala med oss
Läs mer här >>

 

AKTIVI
Telefon: 010-10 18 400
E-post: kontakt@aktivi.se

 

 

Kontakta oss

AKTIVI

Telefon: 010-10 18 400
E-post: kontakt@aktivi.se

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor, bokar tid för en konsultation eller lämnar en offert på ett uppdrag.

.

Rådgivning - Bra att veta

Här lämnar vi råd och tips om vad man bör tänka på vid olika arbeten och om hur man skall driva olika projektarbeten.
Läs mer >>

Samarbete med de bästa

Vi har genom åren skapat ett brett kontaktnät inom olika områden, det gäller företag och personer med en special kompetens inom ett specifikt område. 

Läs mer >>

Fördelar AKTIVI

Varför skall ni välja AKTIVI som fastighetspartner ? Att vända sig till AKTIVI innebär att man vänder sig till konsulter med stor erfarenhet och ett välgrundat nätverk utav fastighetsspecialister. Vi är verkligen omsorgsfulla i allt vi tar oss för, ni kommer att förstå det när vi träffas.
Läs mer >>