010-10 18 400 kontakt@aktivi.se

Brandöversyn

Det är bättre att förebygga bränder och inte ge möjlighet till uppkomst av brand.

Brandöversyn är en tjänst som hjälper dig att etablera det systematiska brandskyddsarbete som i dag krävs för byggnader, lokaler och trapphus i er bostadsrättsförening.

Skydda er bostadsrättsförening

Nu kan vi erbjuda en tjänst som redan har hjälpt flera av våra kunder till en brandsäkrare miljö. Med Aktivi får er bostadsrättsförening hjälp och stöd att bedriva ett systematiskt brandskyddsarbete. Det förebyggande arbetet är en del i Lagen om skydd mot olyckor.

Utbildning av våra konsulter

Vi kan hjälpa dig att komma igång med och upprätthålla ett systematiskt brandskyddsarbete så att er bostadsrättsförening och omgivning skyddas samtidigt som lagkraven uppfylls.

Utöver en säkrare miljö, får du även regelbunden hjälp med kontroller och dokumentation samt utbildning och kontinuerlig support i brandskyddsarbetet.

 

KONTAKTA OSS

Kontor
Malmö
Göteborg

 

Uppdrag på andra orter?
Tala med oss
Läs mer här >>

 

AKTIVI
Telefon: 010-10 18 400
E-post: kontakt@aktivi.se

 

 

Kontakta oss

AKTIVI

Telefon: 010-10 18 400
E-post: kontakt@aktivi.se

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor, bokar tid för en konsultation eller lämnar en offert på ett uppdrag.

.

Rådgivning - Bra att veta

Här lämnar vi råd och tips om vad man bör tänka på vid olika arbeten och om hur man skall driva olika projektarbeten.
Läs mer >>

Samarbete med de bästa

Vi har genom åren skapat ett brett kontaktnät inom olika områden, det gäller företag och personer med en special kompetens inom ett specifikt område. 

Läs mer >>

Fördelar AKTIVI

Varför skall ni välja AKTIVI som fastighetspartner ? Att vända sig till AKTIVI innebär att man vänder sig till konsulter med stor erfarenhet och ett välgrundat nätverk utav fastighetsspecialister. Vi är verkligen omsorgsfulla i allt vi tar oss för, ni kommer att förstå det när vi träffas.
Läs mer >>